Recensioner

Erfarenhet = kvalitét = kundnöjdhet. Låt din lokala snickare dela med sig av några fantastiska recensioner vi har fått.

Vad säger kunderna?

Johanna J

Västerås

Jag anlitade EPN Byggtjänst för en totalrenovering av mitt hem och jag är mycket nöjd med resultatet. De var mycket professionella och hjälpsamma genom hela processen. Jag kände mig verkligen trygg med deras erfarenhet och expertis. De levererade allt i tid och inom budgeten. Jag skulle starkt rekommendera dem till alla som letar efter en pålitlig entreprenör.

Stefan L

Brottberga

EPN Byggtjänst bytte ut alla fönster i mitt hem och jag är mycket nöjd med arbetet. De var mycket noggranna och effektiva och jag kände mig bekväm med att ha dem i mitt hem. De rengjorde allt efter sig och lämnade ingenting åt slumpen. Jag skulle definitivt anlita dem igen för framtida projekt.

David P

Karlsberg

Jag tog hjälp av EPN med uteplatsen i min trädgård. Tack för er lyhördhet råden ni gav mig under processen. Det satte verkligen pricken över i:et.  Jag rekommenderar EPN till er som vill ha hjälp av en firma som finns där genom hela processen, har resonabla priser och är tillmötesgående. Tack återigen.

Annika G

Västerås

Fantastiskt bemötande och snabbt utfört arbete. Jag är mycket nöjd med min nya altaninglasning!

Benjamin W

Västerås

Proffsigt utfört arbete och bra pris. Kan varmt rekommendera denna firma för fönsterbyte!

Ahmed A

Västerås

Bra kommunikation och snabb service. Min nya säkerhetsdörr ser ut och känns väldigt robust!

Johanna N

Västerås

Snabb och smidig renovering av mitt badrum. Resultatet överträffade mina förväntningar!

Meryem

Västerås

Mycket kunniga hantverkare som verkligen förstår vad jag önskar. Jag kommer definitivt att anlita dem igen för min nästa renovering!

Niklas M

Västerås

Stort, stort tack EPN. Hela processen gick smärtfritt och nu står vi här med en fantastiskt uterum att äta middag i under sommaren. Wow! 

snickare västerås

Låt oss göra dig lika nöjd som personerna ovan!

Våra nöjda kunder är beviset på att vi levererar högkvalitativa byggtjänster som överskrider förväntningarna. Vi sätter alltid kundens önskemål i fokus och strävar efter att leverera fina resultat som passar deras behov och livsstil.

Snickare Västerås

Hemsida av EPN ByggtjänstSnickare