Din lokala snickare i Västerås

Vi är en kunnig snickare som håller hus i Västerås med lång erfarenhet av att hantera olika typer av byggprojekt, som inkluderar renoveringar, ombyggnationer, nybyggen och takarbeten för både företag och privatkunder.

Erfarna snickare i Västerås, med spetskompetensen du vill ha!

Vårt snickeriföretag tar alltid ett inledande möte med våra kunder för att säkerställa att vi förstår deras behov och förväntningar på projektet. Vi är engagerade i hela planeringsprocessen och hjälper till med val av material, färg och design. Efter det första mötet återkommer vi med en offert och börjar planera själva byggprocessen. Vi ser till att ha en löpande kommunikation med våra kunder under hela projektet. Våra erfarna snickare arbetar metodiskt och noggrant för att uppnå bästa möjliga resultat. Innan slutfakturan skickas ut besiktigar vi noga det färdiga arbetet. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ snickeritjänster i Västerås.

En snickare har utfört en köksrenovering i Västerås

Snickeritjänster med stort kundfokus

Uterum & Altan – Vill du förlänga sommaren eller ha mer utrymme för umgänge? Vi kan hjälpa dig att skapa ett uterum eller en altan som passar dina önskemål och behov. Vi kan också glasa in din balkong för bättre vindskydd och längre säsong.

Montage – Vi monterar allt, från enskilda fönster till större skyltfönster. Våra erfarna montörer hjälper dig att lösa alla dina problem och anpassar monteringen efter dina önskemål.

Fönster – Behöver du byta fönster? Vi kan hjälpa dig med hela processen. Vi skräddarsyr fönstren efter dina önskemål, hjälper dig med inköpet och utför monteringen.

Säkerhetsdörrar – Få ett tryggt och säkert hem med vår hjälp. Vi erbjuder inbrottssäkra och brandsäkra säkerhetsdörrar som anpassas efter dina önskemål. Vi kan också hjälpa dig med installationen av ett digitalt lås om du vill slippa nycklar.

Renovering – Dina önskemål är vårt fokus. Vi kan hjälpa dig med allt från golvläggning till köksbyte och samarbetar med andra hantverkare inom VVS, El, plattsättning och måleri för att stötta dig genom hela renoveringsprocessen.

EPN Byggtjänst - En snickare i Västerås du kan lita på!

Vi har en stark passion för att leverera högkvalitativa tjänster med komplett kundservice. För att uppnå detta måste vi ha välutbildade och pålitliga hantverkare samt använda högkvalitativa material. Vi tror att det är viktigt att förstå kundernas behov och önskemål och att kunna erbjuda rådgivning under planeringsstadiet. Vår firma i Västerås prioriterar alltid kundnöjdhet och att vara en pålitlig snickare som erbjuder högkvalitativt arbete till konkurrenskraftiga priser.